Hozzávalók
- 4 db bőrös csirkecomb filé
- só
- 1 citrom
- 2 gerezd fokhagyma
- chili ízlés szerint
- 3 evőkanál olaj
- 4 cső kukorica
- 2 evőkanál majonéz
- 1 evőkanál görög joghurt
- 1 lime leve
- 50 g morzsolt Président Salakis feta
- 1 evőkanál snidling
- só, bors
Elkészítés
A csirkecombokat alaposan sózd be. A citrom reszelt héját, a fél citrom levével, a reszelt fokhagymával, chilivel és az olajjal alaposan keverd ki, majd kendd meg vele a combokat és hagyd állni legalább fél órát. Ezután a combokat grillen süsd ropogósra.
Közben a csöves kukoricát tisztítsd meg, majd enyhén sós vízben főzd meg őket. Ha elkészültek, hagyd őket langyosra hűlni, majd dobd fel a grillre, hogy kicsit megpiruljanak. Ezután vágd fel őket kisebb darabokra. Közben a a majonézt, a joghurtot a lime levét és a Président Salakis fetasajtot alaposan keverd össze, add hozzá a snidlineget és forgasd meg benne a kukoricákat.
A sült csirkecombokat a kukoricasalátával együtt tálald.
